• Na návšteve

          • Pred koncom školského roka sme s radosťou prijali pozvanie od našej žiačky, aby sme sa prišli pozrieť, ako sa starajú o rôzne zvieratká. Ďakujeme za milé prijatie, za množstvo nových informácií i občerstvenie počas horúceho letného dňa.

          • 21.6. - Školský výlet

          • Po náročnom školskom roku sme spoločne s rodičmi našich žiakov zorganizovali celoškolský výlet do Starej Ľubovne. Pozreli sme si, ako ľudia kedysi žili, ako na hrade, tak aj v podhradí. Videli sme krásny hrad, pozreli sme si Starú Ľubovňu z veže hradu, zoznámili sme sa so spôsobom života ľudí v dávnej minulosti, nazreli sme do domčekov v skanzene. Na záver sme si na pamiatku kúpili suveníry a šťastne sme sa vrátili domov.

          • Deň detí v našej škole

          • Deň detí sme v našej škole oslávili hrami, tvorením rôznych výrobkov z netradičných materiálov, hraním spoločenských hier a nesmela chýbať ani zmrzlina a sladká odmena.

          • Oslavy 50.výročia našej školy

          • Dňa 26.5.2023 sa v našej škole konala veľká oslava. Naše pozvanie prijali nielen bývalí i súčasní zamestnanci školy, rodičia a starí rodičia našich žiakov, bývalí žiaci, ale aj zástupcovia zriaďovateľa našej školy, pán primátor Ing. Ján Ragan, vedúca oddelenia školstva RNDr. Valéria Novikmecová a poslanec za mestskú časť Lomnica Ing. Štefan Jančík. A čo sme to vlastne spoločne s našimi pozvanými hosťami oslavovali? Bolo to 50. výročie otvorenia našej školy, budovy, v ktorej teraz prebieha vyučovanie. Začiatky školstva v Lomnici siahajú do dávnejšej histórie, avšak deťom a učiteľom chýbala budova školy, v ktorej by sa mohli učiť. Zámer postaviť  novú budovu školy sa vydaril a v septembri 1973 mohli prví žiaci  začať školský rok v novej škole. Čas letí a dnes už slávime 50.výročie.Pri tejto príležitosti by sme sa chceli poďakovať všetkým, ktorí nám pomohli zorganizovať nádherné slávnostné popoludnie. Ďakujeme zriaďovateľovi školy za podporu pri prípravách osláv a darčeky pre našich žiakov, rodičom našich žiakov za úpravu priestorov školy a zabezpečenie občerstvenia, priateľom školy a susedom, ktorí nám pripravili sladké dobroty, pedagogickému kolektívu za prípravu slávnostného programu a v neposlednom rade našim milým žiakom, ktorí predviedli, ako krásne vedia spievať, tancovať, recitovať a hrať divadlo. Veríme, že sa našej škole bude dariť a že takéto "okrúhle" výročia budeme môcť spoločne osláviť aj v budúcnosti.